Ik ben Irene Dijkstra woon in Losdorp , en eigenaar van Droogbloemen Irene. Ik maak van alles wat met droogbloemen te maken heeft, dit zal je ook terug vinden op mijn site.

In de webshop zal je alles kunnen vinden wat ik maak, maar dat kan aangepast worden aan je eigen kleur. Zoals andere kleur bloemen of andere kleur kaarsen. In overleg is alles mogelijk. Ook eigen vaasjes kunnen gevuld worden met droogbloemen naar eigen wens. Mail gerust of stuur een berichtje via Facebook of Instagram!

Wil je graag een workshop organiseren, maar weet je niet goed wat. Ook daar kan ik meehelpen, wat jij alleen hoeft te doen is een locatie, drinken en wat lekkers te regelen!

Kleur, gezelligheid, creatief, inrichting, sfeer dit alles wil ik bereiken met Droogbloemen Irene

Ik sta altijd open voor ideetjes, kijk lekker rond en wie weet tot snel!!

Liefs Irene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *